Oplevelser i – på og ved vandet

14. juli 2016 Sundeved

På den maritime torvedag bliver der rig mulighed for at gå på opdagelse i havets spændende liv, og det er langt fra den eneste maritime aktivitet i Sønderborg Kommune den kommende måned.

Den 20. juli er der aftenfisketur på Sønderborg Strand fra kl. 19 – 22. Naturskolerne i Sønderborg sørger for fiskestænger og madding. Husk fisketegn, hvis du er mellem 18 og 65 år.download (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 26. juli og den 4. august kan du komme på kanosafari sammen med Blå Flag Center Sønderborg.

Det foregår kl. 14 – 16, og du tilmelder dig på ahe@nst.dk, hvor du får besked om mødested, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Hvis du hellere vil opleve livet under vandet, så er snorkelsafari måske lige noget for dig. Tag med og oplev en fantastisk spændende verden fyldt med liv og sjove skabninger. Blå Flag Center har alt udstyr, så du møder bare op. Den 28. juli mødes vi på Vemmingbund Strand, og den 31. juli og den 5. august mødes vi på Fluepapiret ved Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle dage fra kl. 14 – 16.

Havet er fyldt med rejer. Hvis du elsker en rejemad, har du nu chancen for at lære at fange rejer til din favoritmad. Der er rejestrygningsdag ved Vemmingbund Strand den 27. juli og den 10. august.

Begge dage kl. 19 – 21.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk