Opus 2 Bigband spiller swing på Hotel Sønderborg Strand

14. september 2022 Kultur

OPUS 2 Bigband er et 40 år gammelt big band med hjemsted i Sønderborg og den 2. oktober spiller de i New Orleans Jazz Sønderborg på Hotel Sønderborg Strand.

Bandet opstod omkring musikskolen i Havnbjerg og flyttede for omkring fem år siden til Sønderborg. Musikerne i OPUS 2 Bigband er en blanding af professionelt uddannede musikere og dygtige amatører, skriver jazzklubben

Bandet øver tre gange om måneden, fortrinsvis onsdage og torsdage, i Musikhuset på Skovvej. Musikken består af gamle swingnumre fra de store mestre, Sinatra-klassikere og enkelte latin-numre.

Artiklen fortsætter under annoncen

OPUS 2 Bigband optræder i mange forskellige sammenhænge, såvel offentlige som private, og inviterer også til 1-2 egne koncerter om året.

Du kan tilmelde sig koncerten og læse mere på hjemmesiden neworleansjazz.nu

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...