Orgelkoncert i Sct. Marie Kirke

30. juli 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag den 6. august kl. 16.00 er der orgelkoncert i Sct. Marie Kirke, som kirkens organist, Julian Mallek, spiller under mottoet ’Te Deum laudamus – Herre Gud, vi lover dig’.

Koncertprogram består af et udvalg af stykker af forskellige komponister fra forskellige epoker. Koncerten begynder med et præludium i F-dur af Franz Tunder, efterfulgt af Allegro fra sonaten i F-dur af Carl Philipp Emanuel Bach. Dette efterfølges af Adagio og Rondo, Allegretto, fra en koncert i F-dur af Johann Christian Heinrich Rinck. Derefter en Canzona i G-dur og Te Deum laudamus af Dieterich Buxtehude. Programmet afsluttes med nogle musikstykker af Johann Sebastian Bach, herunder Adagio og Allegro fra Triosonaten i Es-dur og præludium og fuga i G-dur, skriver Sct. Marie Kirke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julian Mallek er uddannet fra musikkonservatorierne i Leipzig, Wien, Lübeck, og Hamborg. Han har erhvervserfaring som organist og kantor i Lübeck, Hamborg og Preetz. Desuden spiller han orgelkoncerter i hele Europa som solist og akkompagneteur.

Siden 2021 er Julian Mallek organist ved Sct. Marie Kirke.

Der er fri entré.

14. juni 2024 112, Sydals

Torsdag blev der fundet en død kvinde i vandkanten

14. juni 2024 112

En ældre, tysk dame er torsdag fundet død i vandet ved Kegnæs. Det fortalte politiets vagtchef til SønderborgNYT i går torsdag. Vagtchefen ville helst ikke have historien ud, inden de pårørende var orienteret. Personer på Kegnæs har efterfølgende fortalt, at politiet har været rundt og stemme dørklokker for at få oplysninger om kvinden, men hun […]

Læs mere...