Osteopaterne i Helgolandsgade har rigtigt travlt

27. september 2022 Erhverv

På mandag klokken 19 er Lotte Tønder og Malthe Lindbeck fra Sønderborg Osteopati på besøg hos Gigtforeningen i Frivillighedens Hus, hvor de er inviteret indenfor, så de kan fortælle, hvad osteopati er og hvordan det kan gavne en række patienter.

En osteopat er uddannet til at behandle både voksne og børn og er specialiseret i at behandle hele bevægeapparatet. Det kan være behandling af gener fra en diskusprolaps, et hold i nakken eller ryggen, problemer med bækkenet efter en fødsel, følger efter en trafikulykke, piskesmæld, overbelastningsskader samt idrætsskader. Også hovedpine og tarmproblemer plus meget andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har en klinik i Sønderborg, hvor vi er i samme bygning som Lægehuset Victoria og det går rigtigt godt. Vi har travlt og vi har venteliste”, siger Malthe Lindbeck, som er glad for, at han kunne finde tid til, at han og Lotte Tønder kan bruge nogle timer på at fortælle Gigtforeningens medlemmer og andre, hvordan de hjælper deres patienter.

“Vi tager en grundig snak med den enkelte patient og vi anskuer kroppen holistisk, hvor alle kroppens strukturer har indflydelse på hinanden og dermed kan kroppen – under de rette omstændigheder – hele sig selv”, siger Lotto Tønder og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Osteopati fjerner ikke bare smerter, men behandler også årsagen til dem”.

De to osteopater åbnede for daglige tider i deres klinik i Sønderborg i februar og de har også en klinik i Gråsten. Begge steder kommer patienterne, fordi de hører om behandlingerne fra andre patienter.

Nyt i klinikken

De to klinikejere har fået massør Henriette Grau ind i klinikken i Sønderborg mandage og fredage og hun skal hjælpe de mennesker, som har brug for massage på grund af stress, sportsskader eller andre ting – og wellnessmassage er også en mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er glad for, at de to osteopater arbejder ud fra et helhedssyn, at de ser det hele mennesker, som jeg selv gør”, siger Henriette Grau, som har værest massør i flere end 10 år.

Du kan læse mere på Sønderborg Osteopatis hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...