Outdoor-tours tilbyder guidede e-mountainbiketure

16. marts 2023 Broager
Pressefoto
Pressefoto

Nationalklenodiet Dybbøl Mølle hører til de populæreste turistmål i Sønderjylland, men nu får turisterne også mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med de øvrige attraktioner, selvom det måske ved første øjekast kan se strabadserende ud.

Firmaet Outdoor-tours, der tilbyder Segway ture rundt i skanserne ved Dybbøl Mølle, har netop investeret en lille halv million kroner på indkøb af 12 e-mountainbikes og vil fra påske tilbyde turister guidede turer på Als, Sundeved og Broagerland.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har i samarbejde med Kims Cykelservice i Skelde fundet frem til den spanske e-mountainbike Orbea, som har en rækkevidde på 130 kilometer. Samtidig har vi investeret i en trailer med udstyr, der sikrer, at vi hele tiden har fuldt opladede mountainbikes”, siger direktør og medejer Hans Tjørnelund i en pressemeddelelse.

“Interessen for vores landsdel har vel ikke været større, end den er i dag. Antallet af overnattende gæster steg med 20 procent på et år, og lige om lidt åbner et nyt feriecenter på Nordals. Det i kombination med interessen for at cykle gør, at vi har udviklet konceptet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Outdoor-tours er klar til stort set at opfylde alle ønsker om en guidet tur for grupper på fra fire til 12 deltagere. Det kan være Kegnæs Rundt, Gendarmstien, Nørreskoven. Mulighederne er mange. Udflugterne tager op til tre timer og henvender sig til alle i alderen fra 16 år opefter. Udgangspunktet vil primært være fra firmaets adresse på Møllegade i Broager, men man er også i stand til at levere både guide og cykler på et forudbestilt sted.

“Der er ikke tale om udlejning af elektriske mountainbikes. Konceptet er, at vi sender en guide med – der ved noget om vedligeholdelse og cyklerne – og kan fortælle lidt om lokalområdet”, siger Hans Tjørnelund.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...