Over 100 ‘mødeplanlæggere’ samles i Sønderborg

2. maj 2022 Erhverv
Foto fra Hotel Alsik
Foto fra Hotel Alsik

Konferencen ’Planner Days 2022’ er for personer fra store virksomheder, KL, DI, brancheorganisationer og fagforeninger, der står for planlægning af møder, events og konferencer. Konferencen foregår den 4. og 5. maj i Sønderborg, hvor byens konferencefaciliteter skal vises frem.

Sønderborg attraktiv som konferenceby, og de faciliteter skal nu vises frem for 103 fagfolk fra store virksomheder, KL, DI, brancheorganisationer og fagforeninger, der står for planlægning af møder, events og konferencer.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at se og høre om Sønderborgs fortrin, foregår konferencen Planner Days 2022 den 4. og 5. maj i Sønderborg, hvor deltagerne blandt andet skal se og opleve Alsik, Sergenten, Multikulturhuset, Alsion, Hotel Sønderborg Strand, Sønderborg Teater og Sønderborg Slot.

Det glæder Kjeld Stærk, formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst.

”Vi er altid glade for muligheden for at sætte Sønderborg-området på landkortet, og her får vi en super mulighed for at vise vores fremragende møde- og konferencefaciliteter frem. Planner Days bliver dermed et godt vindue for at øge vores erhvervsturisme, fordi deltagerne kan se den bredde af muligheder, vi kan byde på, når vi løfter i flok og kan levere faciliteter til mange forskellige typer af events, der ligger utrolig tæt på hinanden”, siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Organicer, Danske Konferencecentre og Click Institute står bag Planner Days, som hvert år besøger nye områder. I 2022 er Sønderborg Kommune sammen med nogle af de store hoteller værter for arrangementet.

Formålet er at vise mulighederne udenfor hovedstaden frem.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...