Over halvdelen af de arbejdsparate ukrainske flygtning er i job

26. november 2022 Samfund

I Sønderborg er 57 procent af de jobparate Ukrainske flygtninge i arbejde og Jobcentret i Sønderborg har gjort tallene op på samme måde, som de har gjort det på i TV2.

“79 er i arbejde ud af 138 jobparate. Der er i alt 194 voksne ukrainere i den arbejdsduelige alder. Det vil sige, at der 56 ukrainere, der er klar til arbejdsmarkedet”, siger arbejdsmarkedschef Lasse Kamp til SønderborgNYT.

“I de seneste måneder har det stået lidt stille, fordi hoteller og restauranter ansætter ikke så meget mere. Der hvor vi fået nogen ansat er primært der, hvor man erfaring med at ansætte ukrainere. I øjeblikket går vi derfor målrettet efter virksomheder, der har erfaring med at ansætte ukrainere. For eksempel landbruget”, siger arbejdsmarkedschefen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...