Oversvømmelser: Gode muligheder for erstatning

29. december 2015 Sundeved

Hvis dit hus har været ramt af weekendens oversvømmelser, så er der gode udsigter til at få erstatning. Det mener formand for Stormrådet, Jesper Rasmussen, ifølge DR.top

I reglen skal der være tale om en såkaldt 20-års-begivenhed, altså en oversvømmelse så voldsom, at den i gennemsnit højst vil ske hvert tyvende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det var voldsomt i weekenden, mener Jesper Rasmussen.

“Derfor må man formode, at der i hvert fald i flere områder i Sønderjylland vil være tale om en ekstraordinær begivenhed”, siger Jesper Rasmussen til DR.

Som udgangspunkt dækker den normale forsikring kun skader fra direkte regnvand, ikke skader fra åer og søer, der flyder over deres bredder.

Rådet fra Jesper Rasmussen er at melde skaderne til forsikringsselskabet med det samme. Og han vurderer altså, at der er gode muligheder for at få erstatning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stormrådet skal nu i gang med at aflæse målere for at vurdere, om oversvømmelserne var alvorlige nok til at udbetale erstatning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...