Oversvømmelser: Gode muligheder for erstatning

29. december 2015 Sundeved

Hvis dit hus har været ramt af weekendens oversvømmelser, så er der gode udsigter til at få erstatning. Det mener formand for Stormrådet, Jesper Rasmussen, ifølge DR.top

I reglen skal der være tale om en såkaldt 20-års-begivenhed, altså en oversvømmelse så voldsom, at den i gennemsnit højst vil ske hvert tyvende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det var voldsomt i weekenden, mener Jesper Rasmussen.

“Derfor må man formode, at der i hvert fald i flere områder i Sønderjylland vil være tale om en ekstraordinær begivenhed”, siger Jesper Rasmussen til DR.

Som udgangspunkt dækker den normale forsikring kun skader fra direkte regnvand, ikke skader fra åer og søer, der flyder over deres bredder.

Rådet fra Jesper Rasmussen er at melde skaderne til forsikringsselskabet med det samme. Og han vurderer altså, at der er gode muligheder for at få erstatning.

Stormrådet skal nu i gang med at aflæse målere for at vurdere, om oversvømmelserne var alvorlige nok til at udbetale erstatning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...