P-pladserne ved Nørrebro-Nørre Havnegade kan bruges inden Touren kommer

30. april 2022 Samfund
Mens der renoveres må bilister parkere andre steder
Mens der renoveres må bilister parkere andre steder

Jeg undrer mig over, at kommunen nu i adskillige måneder uden videre har inddraget tæt på 100 gratis p-pladser – uden at anvise alternativer – på grund af renoveringen af en bygning ved Nørrebro/ Nørre Havnegade, som tilsyneladende ingen ende vil tage, skriver en læser til SønderborgNYT.

Om kort tid er det sommer med tilstrømning af turister og en trafik-lukket Sønder Havnegade. Det vil blive nærmest umuligt at få en p-plads for os der bor her, men også for vores turister.

Mon kommunen har en plan ?

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen forventer at renoveringen af havnekontoret er sluttet inden Tour de France kommer til Sønderborg. Den tilhørende p-plads,  der henvises til er delvis åben og tilgængelig for parkering. Den resterende del af pladsen forventes at være genåbnet inden den 3. juli, svarer Sønderborg Kommune.

Arealet, på den tilstødende side af havnebygningen, er ligeledes delvis genåbnet og tilgængelig – dog under hensyn til renoveringen af havnebygningen. Denne plads forventes at være fuldt tilgængelig inden den 3. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen kan, mens renoveringen er i gang, henvise til de nærliggende p-pladser til offentlig brug, herunder p-pladsen under broen -fri parkering, p-pladsen ved Sct. Marie Kirkeplads – 4 timers parkering, p-pladsen ved Bjerggade – fri parkering/to timer, p-pladsen ved slottet og langs slotskajen -fri parkering.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...