På søndag er der naturvandring ved Bundsø

4. april 2019 Nordborg

På søndag klokken 10 – 12 inviterer Aage V. Jensen Naturfond og Naturskolerne i Sønderborg Kommune på en spændende naturvandring ved Bundsø.

”Købet af søen er et led i strategien omkring bevarelse af den danske natur. Aage V. Jensen Naturfond ønsker at sikre denne naturperle og sikre den natur som er vigtig for blandt andet vores vilde fugle”, fortæller skovrider Jacob Palsgaard, som er med på dagens naturvandring.

Aage V. Jensen Naturfond købte i 2005 nabosøen, Mjels Sø, og ønsker med nyerhvervelsen at skabe et større sammenhængende naturareal. Et areal, som skal være til gavn for naturen og synliggøre den for publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turen starter ved parkeringspladsen ved Bundsø i Brandsbøl og her vil naturvejleder Andreas Hermann, seniorkonsulent Ebbe Enøe og skovrider Jacob Palsgaard fortælle og guide publikum på en tur langs søen.

”Det er et fantastisk område med et utroligt spændende fugleliv”, fortæller naturvejleder Andreas Hermann i en pressemeddelelse.

Han anbefaler solidt fodtøj, varmt tøj og en kikkert til turen.

Arrangementet er gratis

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...