På fredag begynder vejarbejdet på Alssundbroen

1. august 2022 Samfund

De nuværende fuger ved bro-enderne på Alssundbroen trænger til at blive udskiftet og i samme omgang vil der også blive foretaget en udskiftning af asfalt-slidlaget, så trafikanter kan se frem til en bedre køreoplevelse på broen efter arbejdets udførelse.

Renoveringsarbejdet foregår frem til 17. oktober i to etaper og bliver udført på én brohalvdel ad gangen. Det betyder, at trafikken vil være samlet på én brohalvdel med ét spor i hver retning, skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil under hele vejarbejdet være en hastighedsbegrænsning på 50 km./t. og overhalingsforbud på broen.

Undervejs vil det enkelte gange være nødvendigt at spærre broen for trafik i korte perioder – første gang fredag den 5. august kl. 18.00 til lørdag den 6. august kl. 06.00. I de få og korte perioder, hvor broen er totalspærret, vil trafikken blive ledt over på Kong Christian den X’s Bro.

Derudover vil tilkørselsramper til Alssundbroen fra Aabenraavej og fra Vestermark være spærret i hele byggeperioden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...