På fredag kan du få sushi på en helt ny måde hos Oyisi Sushi & Wok i Sønderborg

14. januar 2020 Erhverv

Håndværkerne er ved at være færdige hos Oyisi Sushi & Wok, som ligger på hjørnet af Perlegade og Østergade i Sønderborg.

De seneste 14 dage har sushi-restauranten gjort klar til det nye koncept, hvor gæster fra på fredag bestiller retterne med en iPad ved bordene i stedet for – som tidligere, at sushi-retterne kommer ’kørende forbi’.

”Vi er rigtig spændte på, hvordan vores nye koncept bliver modtaget af vores mange gæster og vi glæder og rigtig meget til at byde indenfor i vores nye omgivelser”, siger Liu, der er sushichef hos Oyisi Sushi & Wok i Sønderborg til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye sushi-koncept i Sønderborg betyder, at gæsterne fremover bestiller deres retter via en iPad, som gæster bliver udstyret med ved bordene. Når gæsterne har bestilt, går ordrerne direkte til køkkenet, hvorefter tjenerne og to robotter kommer og serverer sushi og varme retter ved bordene.

Med det nye koncept vil der fortsat være en engangspris, hvor man kan spise så meget man vil og kan. Derudover kan man bestille lige præcis den sushi og de varme retter, man bedst kan li’. Som altid vil retterne være helt frisklavede og med de bedste råvarer. Samtidig vil der være en stor forandring i forhold til det store madspild, som med det nye koncept vil blive drastisk forbedret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indførelsen af det nye koncept har betydet, at restauranten har været lukket siden nytårsaften, men den åbner altså på fredag med plads til flere gæster end tidligere, fordi der er blevet frigjort en del plads, når retterne ikke længere skal ’køre gennem lokalet’.

”Vi glæder os til på fredag klokken 12, når vi åbnerne dørene til vores nyrenoverede restaurant og vi har besluttet, at alle vores gæster får 20 procent rabat fra den 17. januar til 17. februar, hvis de ‘Synes godt om’ vores Facebook side og kan fremvise det til personalet, så alle har mulighed for at prøve vores nye koncept”, siger Liu til SønderborgNYT.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk