På Guderup Plejecenter er der styr på tingene, vurderer Styrelsen for Patientsikkerhed

2. oktober 2021 Erhverv
Guderup Plejecenter. Foto; Sønderborg Kommune
Guderup Plejecenter. Foto; Sønderborg Kommune

Styrelsen for Patientsikkerhed har i sommer gennemført et tilsyn på Guderup Plejecnter på baggrund hændelsesforløb om bekymrende forhold vedrørende kvaliteten af den pleje og omsorg til brugerne.

På torsdag bliver styrelsens rapport gennemgået af politikerne i Social- og Seniorudvalget.

Ved tilsynet vurderede Styrelsen for Patientsikkerhed, at beboerne får hjælp til at leve det liv de ønsker, de har muligheder for sociale kontakter og meningsfulde aktiviteter.

Styrelsen for Patientsikkerhed har i tilsynet fokuseret på: Borgernes selvbestemmelser og livskvalitet. Borgernes trivsel og relationer. Målgrupper og metoder: herunder faglige metoder til borgere med kognitiv funktionsnedsættelse og forebyggelse af magtanvendelse. Plejeenhedens organisation, ledelse og kompetencer. Dokumentationspraksis og vidensdeling. Aktiviteter, træning og rehabilitering.

Artiklen fortsætter under annoncen

Styrelsen for Patientsikkerhed vurderer, at Guderup Plejecenter støtter borgernes livskvalitet og selvbestemmelse i hverdagen.

Beboerne får hjælp til at leve det liv de ønsker, de har muligheder for sociale kontakter og meningsfulde aktiviteter, ligesom borgerne kan få tilbud om rehabiliteringsforløb og træning efter behov.

Guderup Plejecenter har en god og værdig tone og kultur og der er et godt samarbejde mellem medarbejderne og de pårørende.

Det er styrelsens vurdering, at Guderup Plejecenter har en god og værdig tone og kultur, og der er et godt samarbejde mellem medarbejderne og de pårørende. Plejecentret har relevante faglige arbejdsgange og metoder til at varetage hjælp og støtte til borgere med særlige behov.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, REGIONALT, Debat

Regionsrådsvalg: Iltsvind kræver handling fra begge sider af Lillebælt

22. oktober 2021 KV21

Regionsrådskandidat Nils Sjøberg, Radikale Venstre, skriver: Iltsvindet i den sydlige del af Lillebælt ved Als har aldrig været mere alvorlig end nu. Den 1. oktober oplyste National Center for Miljø og Energi, at iltsvindet nu, i efteråret 2021, er det største i mange år. Og det, mens temperaturerne, som ellers er en afgørende faktor i […]

Læs mere...