På lørdag spiller Sønderborg Garden i gågaden

23. maj 2021 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

I Sønderborg kan Sønderborg Garden opleves i fællesskab med Den Sønderjyske Garde fra Aabenraa i gågaden på lørdag fra klokken 12-13.

Vi har inviteret vores nabogarde til at spille med os, for at gøre dagen ekstra festlig og for at sætte særlig fokus på garder-kulturen. Kom og fejr genåbningen af Danmark med os, skriver Sønderborg Garden i en pressemeddelelse.

Sønderborg Garden består af 43 børn og unge mennesker fordelt på trommekorps og brassband. Lørdag har vi hele syv nye gardister, der er med på gaden for første gang. Garden har ikke været på gaden siden midten af december og derfor glæder vi os ekstra meget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over Sønderborg Garden med gæster vil også gardens elever også deltage i marchturen lørdag middag. De vil hverve nye venner til fællesskabet og det gør de ved at dele flyers ud på turen gennem byen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...