På lørdag spiller Sønderborg Garden i gågaden

23. maj 2021 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

I Sønderborg kan Sønderborg Garden opleves i fællesskab med Den Sønderjyske Garde fra Aabenraa i gågaden på lørdag fra klokken 12-13.

Vi har inviteret vores nabogarde til at spille med os, for at gøre dagen ekstra festlig og for at sætte særlig fokus på garder-kulturen. Kom og fejr genåbningen af Danmark med os, skriver Sønderborg Garden i en pressemeddelelse.

Sønderborg Garden består af 43 børn og unge mennesker fordelt på trommekorps og brassband. Lørdag har vi hele syv nye gardister, der er med på gaden for første gang. Garden har ikke været på gaden siden midten af december og derfor glæder vi os ekstra meget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over Sønderborg Garden med gæster vil også gardens elever også deltage i marchturen lørdag middag. De vil hverve nye venner til fællesskabet og det gør de ved at dele flyers ud på turen gennem byen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...