På onsdag er der Poetry Slam i Mejeriet

8. oktober 2022 Kultur

På onsdag er der igen Poetry Slam på Mejeriet. Endda med fornemme gæster.

Sønderborg får nemlig besøg af den regerende danmarksmester i poetry slam Thomas Thisted fra Herning. Og den nykårede Aarhusmester Malene Pixie Rasmussen kommer også forbi, ligesom den københavnske rapper Valdemar Brobæk er blandt de optrædende, skriver arrangørerne.

Derudover præsenterer den lokale Sønderborg-digter Pelle Zingel sin nye debut-digtsamling, Mental Harddisk X-rays.

Poetry Slam er en konkurrence i fremførelse af digte og poetiske tekster, og hvor det er publikum, som giver point og kårer vinderen. Det lyder måske lidt mærkeligt, og det er det nok også, men ganske underholdende og morsomt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er især noget helt andet end de kedelige digte, man blev – og stadig bliver – tvunget til at analysere i skolen!

Værten for showet denne gang er én af landets bedste performancepoeter, Rasmus Rhode, som også er musiker og skuespiller. Med sig i Sønderborg har han desuden ungdomstalentet Alberte Mølsted fra Herning, samt de to lokale digtere, Grace Heim og Søren Sørensen.

Slam er dog ikke alene for unge, men taler til alle aldre. Blot man nyder det finurlige og morsomme i sprogets mange kringelkroge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og hvis du selv tror, at du har en nysgerrig slammer gemt i dig, eller du bare er vant til at lege med digte, mærkelige tekster eller rap, så kan du komme med på en gratis workshop i poetry slam samme dag som showet om aftenen på Mejeriet.

Det kræver ingen erfaring, men blot interesse, og at du sender en mail til arrangøren, Peter Dyreborg på peter@peterdyreborg.dk. Deltager du i workshoppen, kommer du også gratis med til showet om aftenen, uanset om du optræder eller ej.

Poetry Slam i Sønderborg kan opleves på Mejeriet på onsdag kl. 20.00-22.00 og billet til 50 kroner købes i døren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk