På onsdag er home i Sønderborg klar til at sælge tre af Nybyggernes rækkehuse

19. november 2021 Erhverv

Den populære tv-udsendelse, Nybyggerne, bliver lige nu optaget på Linde Haven i Sønderborg og for første gang er der tale om fire bynære boliger, hvor deltagerne konkurrerer om at indrette de forskellige rum og vinderparret får det rækkehus, som de selv har arbejdet med. Husene har den højeste vurdering i programmets historie, nemlig 2,8 millioner kroner.

“På onsdag bliver finalen sendt direkte og når vinderen er fundet, så kommer de tre øvrige huse omgående til salg på vores hjemmeside”, siger ejendomsmægler Merete Lund Brock fra home i Sønderborg og hun fortæller, at der lige kommer til at gå nogle dage, inden hun kan lægge billeder fra boligerne ind på hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Deltagerne skal lige have deres løsøre og deres private ting pakket sammen. Men interesserede er meget velkommen til at ringe eller skrive og bestille en fremvisning. Hun er spændt på, om det bliver en tysk familie, som køber, fordi der er mange tyskere, som er på boligjagt i Sønderborg og omegn”, siger hun og tilføjer:

“To-etagers rækkehuse på 120 kvadratmeter og tæt på byen er lige den slags boliger, som rigtigt mange gerne vil have, så man skal nok være hurtig, hvis man gerne vil bo i en af dem. Husenes rum ser ud, som man ser dem i tv-udsendelsen og er der en farve, man ikke er vild med, så kan man jo bare male den over”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min egen favorit til sejren er deltagerne i grønt hus, fordi deres indretning rammer en bred målgruppe”, siger Merete Lund Brock, der – ligesom alle andre – må vente til onsdag med at se, hvem der løber med sejren.

Merete Lund Brock er sikker på, hun sagtens kan sælge mange flere af den slags boliger, som Nybyggerne er ved at indrette.

“Og derfor håber jeg også på, at det nye byråd finder nogle områder nær Sønderborgs bymidte, hvor der kan bygges den form for boliger”.

Når Nybyggerne slutter på onsdag, så kan du læse om boligerne og bestille en fremvisning her på home i Sønderborgs hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...