På onsdag kommer der vinger på Dybbøl Mølle

28. februar 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

De nye vinger, som monteres ad to omgange, har ligget færdig i en lagerhal ved Ragebøl siden midten af februar og de skulle egentligt have været monteret den 25. februar, men på grund af for kraftig blæst måtte arbejdet udskydes.

På onsdag bliver de sat på plads, skriver møllens bestyrelse.

Vingernes vindbrædder har været monteret mens vingerne lå i lagerhallen, men de er igen afmonteret, så de 22 meter lange vinger kan sættes på møllehattens vingeholder. Når det er sket, vil monteringen af vindbrædder blive fortaget fra en lift. Det tager cirka tre uger og så er møllen igen fuldt funktionsduelig og i stand til at male korn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Renoveringen af møllen startede den 31. juli 2019, da de gamle vinger blev savet af Dybbøl Mølle. Afslutningen af det omfattende projekt markeres på Dybbøldagen lørdag den 18. april kl. 11.00.

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

21. maj 2024 Sport

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen. Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’. “Det […]

Læs mere...