På onsdag kommer der vinger på Dybbøl Mølle

28. februar 2020 Erhverv

De nye vinger, som monteres ad to omgange, har ligget færdig i en lagerhal ved Ragebøl siden midten af februar og de skulle egentligt have været monteret den 25. februar, men på grund af for kraftig blæst måtte arbejdet udskydes.

På onsdag bliver de sat på plads, skriver møllens bestyrelse.

Vingernes vindbrædder har været monteret mens vingerne lå i lagerhallen, men de er igen afmonteret, så de 22 meter lange vinger kan sættes på møllehattens vingeholder. Når det er sket, vil monteringen af vindbrædder blive fortaget fra en lift. Det tager cirka tre uger og så er møllen igen fuldt funktionsduelig og i stand til at male korn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Renoveringen af møllen startede den 31. juli 2019, da de gamle vinger blev savet af Dybbøl Mølle. Afslutningen af det omfattende projekt markeres på Dybbøldagen lørdag den 18. april kl. 11.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...