På søndag er der Åben Ø på Kegnæs

Kegnæs Fyr. Privat foto
Kegnæs Fyr. Privat foto
27. maj 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er blevet en tilbagevendende begivenhed med Åben Ø på Kegnæs den første søndag i juni. Så der er god grund til at tage på udflugt til Kegnæs søndag den 2. juni, bane sig vej gennem kitesurfere og badegæster hen over Drejet mod det smukke fyrtårn og videre ud på denne kønne halvø for foden af Als.

Følge de små flag med Kegnæs-logoet og smutte ind hist og pist til den ene oplevelse efter den anden: Gamle fly og maskiner hos Mattias, gallerier, Ejnars Rosenhave; Musses Museum, besigtige brandbilen og tage en snak om livet som frivillig brandmand over grillpølsen, opleve jægeren flå et rådyr og få serveret godbidder af dyrekød direkte fra grillen, bueskydning, kreativiteter for børn i Café Galleri Ginkgo, Wine, Coffee and more er åben, sommerjazz og meget, meget, meget mere, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så vrimler det med lopper, antik og genbrug ved små boder med værktøj, haveredskaber, fiskegrej, porcelæn, tøj, legetøj, bøger, planter, lamper, antikfund og meget mere.

Det er mellem klokken 10 0g 16 Kegnæs sætter flagene og byder velkommen til en skøn dag.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...