På søndag kan børn møde Hr. Skæg til Børnefestival

Børnefestival '23. Arkivfoto: Ole Kæhler
Børnefestival '23. Arkivfoto: Ole Kæhler
14. maj 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

På søndag kan du træde ind i en verden af ren magi og uforfalsket glæde – Børnefestivalen i Sønderborg er igen på Ringriderpladsen fra klokken 10 til 15 og klar til at overraske, begejstre og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Det er de to tidligere kolleger, Morten Mehlberg og Bo Zachariassen, har lavet foreningen Kulturgenerator og de står bag Børnefestivalen på en dag, der ifølge DMI bliver med masser af sol og hele 22 graders varme.

“Als Udlejning kommer med alle deres ting, der bliver salg af mad og alkoholfri drikkevarer – men gæsterne må gerne selv tage begge dele med”, siger de to arrangører til SønderborgNYT og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi ikke synes, der skal være alkohol på pladsen den dag, så er det fordi, det er et børnearrangement”.

Gæsterne på Ringriderpladsen køber et armbånd og det giver fri adgang til musik, trylleri, legeland og andre aktiviteter – og man må gerne forlade pladsen og komme igen.

For at give børnene en ekstra god oplevelse, så kommer Hr. skæg.

“Vi får også besøg af håndboldspillere fra fra SønderjyskEs herreligahold, så børn kan prøve at spille lidt bold med eller mod de professionelle”, siger Bo Zachariassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnestivalens Facebook kan du følge med i, hvad der kommer til at ske.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...