På Tandsbjerg blev der taget forskud på Skt. Hans

Skt. Hans-bål. Foto: Ole Kæhler
Skt. Hans-bål. Foto: Ole Kæhler
21. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften blev der holdt Skt. Hans på Tandsbjerg plejecenter, hvor Tim Hansen og Bente Nissen sørgede for sang og musik – og borgmester Erik Lauritzen holdt båltale.

“Det er dejligt vejr og vi trænger jo til sol og varme, til glæde og håb. Nogle gange tænker vi på, hvad der sker i Ukraine og i Israel, men det nytter jo ikke, vi bliver bange for at leve – og i Sønderborg er der masser at glæde os over. Der kommer en masse arrangementer og i dag holder I jo Skt. Hans”, sagde borgmesteren i sin tale.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Heksen, som står på bålet og skal brændes af, er jo et symbol. I tidligere tider var det noget værre. I tankerne kan i tage noget, som I gerne vil af med og smide det på bålet, så I bliver fri for det”, sagde borgmesteren.

“Selv vil jeg smide småligheden ind i flammerne”.

Efter båltalen blev Midsommervisen sunget, bålet blev tændt og heksen brændt af.

Her er der billeder fra Skt. Hans på plejecentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...