På tirsdag åbner Covid-19-Testcenter Sønderjylland Sønderborg

31. oktober 2020 Samfund

På tirsdag åbner det andet store sønderjyske Covid-19 Testcenter Sønderjylland i nye indendørs rammer. Centeret ligger på Ellegaardvej 16 i Sønderborg, og allerede fra første dag vil det være i fuld drift.

Det nye testcenter har en kapacitet, der er op til fire gange så stor, som de nuværende hvide telte ved sygehuset i Sønderborg, og derudover er de fysiske rammer også meget bedre, skriver Region Syddanmark.

Hvis behovet for podninger de kommende måneder stiger, vil centeret kunne håndtere op mod 2000 podninger om dagen, hvor det maksimale antal ved teltene i dag er 500.

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af reelle podninger kan dog svinge fra uge til uge, da det også kommer an på, hvor mange podninger de nationale myndigheder tildeler til Sønderjylland.

Med åbningen af ‘Covid-19-Testcenter Sønderjylland Sønderborg’, som centeret helt officielt hedder, er det også slut med de hvide telte, som dermed er udfaset i hele Sygehus Sønderjyllands optageområde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...