På tirsdag åbner Covid-19-Testcenter Sønderjylland Sønderborg

31. oktober 2020 COVID-19

På tirsdag åbner det andet store sønderjyske Covid-19 Testcenter Sønderjylland i nye indendørs rammer. Centeret ligger på Ellegaardvej 16 i Sønderborg, og allerede fra første dag vil det være i fuld drift.

Det nye testcenter har en kapacitet, der er op til fire gange så stor, som de nuværende hvide telte ved sygehuset i Sønderborg, og derudover er de fysiske rammer også meget bedre, skriver Region Syddanmark.

Hvis behovet for podninger de kommende måneder stiger, vil centeret kunne håndtere op mod 2000 podninger om dagen, hvor det maksimale antal ved teltene i dag er 500.

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af reelle podninger kan dog svinge fra uge til uge, da det også kommer an på, hvor mange podninger de nationale myndigheder tildeler til Sønderjylland.

Med åbningen af ‘Covid-19-Testcenter Sønderjylland Sønderborg’, som centeret helt officielt hedder, er det også slut med de hvide telte, som dermed er udfaset i hele Sygehus Sønderjyllands optageområde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...