På tirsdag erstattes skolebøgerne med en lille bold

4. november 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Tirsdag skal lokale skolebørn svede og grine i jagten efter den hvide floorball i Humlehøj Hallerne. “Skolernes Floorballdag” foregår i 37 danske byer tirsdag og er en del af det landsdækkende sundhedsprojekt Aktiv Året Rundt.

Det gælder om at være hurtig på fødderne og ramme præcist med hockeystaven, når Humlehøj Hallerne tirsdag den 8.

Artiklen fortsætter under annoncen

november ligger halgulv til Skolernes Floorballdag. 205 børn fra 0. – 3. klasse fra lokale skoler kan se frem til at prøve kræfter med den begyndervenlige stavsport.

Dagen kommer til at byde på masser af floorballspil, så børnene gennem sjov og bevægelse får en forsmag på alt det gode, floorball kan tilbyde som fritidsaktivitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er klubben Sønderborg Floorball Club, der står for arrangementet i Sønderborg.

“Skolernes Floorballdag” er en del af Danmarks største sundhedsprojekt for skoleelever, Aktiv Året Rundt, som er økonomisk støttet af Nordea-fonden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektets mål er, at børnene opnår sundere vaner og oplever, at det kan være sjovt at være sund.

Flere aktive børn

Gode og sunde vaner grundlægger vi nemlig i barndommen, så filosofien er, at “Skolernes Floorballdag” sammen med projektets mange andre “idrætsdage” kan give lyst til mere.

”Vi vil gerne vise alle de muligheder, der er for at dyrke sport i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke kun håndbold og fodbold, men også kajak, dans, brydning og meget andet, som vi også laver arrangementer på hen over året. Målet er, at der kommer flere børn i idrætsforeningerne, så børnene får varige sunde vaner”, siger projektleder Anders Flaskager fra Aktiv Året Rundt, i en pressemeddelelse.

Lærerne får også inspirationsmateriale, så de kan arbejde videre med motion i hverdagen sammen med børnene.

I år deltog 375.900 børn fra hele landet i Aktiv Året Rundts største event Sundhedsugerne i de tre uger før efterårsferien.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...