På torsdag er der Mini-Pride-parade i Sønderborg

17. august 2021 Samfund

På torsdag fra klokken 16 er der en Mini-Pride-parade i Sønderborg, hvor en gruppe af folk fra Facebook-gruppen “LGBTQ+ Sønderborg” pynter sig lidt, spiller noget høj musik med mere på Rønhaveplads, fortæller Sissel Vinther, som er kommunikationsuddannet og som hjælper gruppen med at brede budskabet om paraden ud.

Fra Rønhaveplads går gruppen til Æ Bræt, hvor de vil hygge sig.

Ifølge Sissel Vinther kommer paraden for at ‘advare’ Sønderborg, om at der i fremtiden vil blive mere fokus på Sønderborgs LGBT-miljø i fremtiden og også for at fortælle at her er et fællesskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er selv sammen med en mand og vi har et barn, men jeg hjælper med den her opgave, fordi jeg synes, at alle skal have lov til at leve som de gør og elske dem de vil”, siger Sissel Vinther og opfordre alle til at deltage og at hylde kærligheden og retten til at være den man er – uanset seksualitet, køn, hudfarve eller yndlingsfarve.

Artiklen fortsætter under annoncen

I juni måned blev den første Pride i Sønderjylland holdt i Aabenraa og nu følger Sønderborg så efter med sin egen Mine-Pride og interesserede kan tilmelde sig på Facebook-gruppen “LGBTQ+ Sønderborg” eller dukke op torsdag klokken 16.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...