På valgstederne er corona-trygheden tænkt ind

15. november 2021 COVID-19

I Sønderborg Kommune er der allerede nu et stort fokus på at afholde kommunal- og regionsrådsvalget samt Ældrerådsvalget på en sådan måde, at det vil give alle vælgere den størst mulige tryghed i forhold til at undgå smitte. Der bliver blandt andet sikret adgang til håndsprit, ekstra afstand, brug af eget skriveredskab og lignende på de 17 valgsteder.

“Der er ikke kommet nogle restriktioner fra regeringen, men vi gør en del for, at vælgerne kan være trygge, når de skal ind og sætte deres krydser”, siger sundhedschef Michael Skriver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der opfordres til at holde afstand mellem vælgere og afstand mellem vælgere og personale

Ekstra udluftning

Afspritning/udskiftning af blyanter

Afspritning af bord i stemmebokse

Afspritning af borde i valglokalet

Personale på afstemningsstederne udstyres med afspritningsservietter, handsker, visir eller mundbind.

Er man for eksempel i risikogruppen, coronasmittet eller nærkontakt er det muligt at bilstemme. Der vil være oplysninger på de enkelte valgsteder om, hvem man skal kontakte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vælgere, der ønsker at benytte deres eget medbragte skriveredskab ved stemmeafgivningen, kan frit gøre dette. Skriveredskabet må dog ikke være så usædvanligt i farve eller form, at det giver særpræg som guld-, sølv-, eller glimmertusch, eller tyk sprittusch.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...