Påskeudstilling i Galleri Lillekobbel

Udstillingen gøres klar. Privat foto
Udstillingen gøres klar. Privat foto
26. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fra skærtorsdag den 28. marts til og med 2. påskedag den 1. april er der udstilling i Galleri Lillekobbel og der er åbent alle dage fra klokken 11-17.

Udstillerne: Luise Bøttern – Keramik og Raku, Simone Vogel – Mosaik, Henning Jensen – Akvarel, liemalerier og artRage, Bent Petersson – Psykiske selvhjælpsbøger, Eliane Karecki – fuglebilleder og stofbilleder.

Langfredag kl 14. Forfatteren Bent Petersson holder foredrag om sine bøger og om ombygningen af stedet.

Søndag kl. 14. Simone Vogel fortæller på tysk om sine naturstens-mosaikværker og viser, hvordan hun skaber sin kunst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag kl. 14. Musikeren Henning Jensen fortæller, hvordan man laver digital kunst, artRage-billeder.

Tilmelding til kl. 14-aktiviter på [email protected]

Tag familie og venner med til en interessant og helt anderledes nyskabende kunstudstilling hvor galleriejeren, den schweiziske violinist Eliane Karecki også viser sine mange sjove og humoristiske malerier. Tag også børnene med. For de mænd, der kun interesserer sig for ombygninger, vil der være åbent i den 158 årige gamle gårds restaurerede lokaler og i orangeriet med fisk og vand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der erratis adgang til det hele, skriver galleriejerne Eliane og Bent Petersson.

Kør over Drejet til Kegnæs, drej til venstre efter 3,2 km ad Lillekobbel. Galleriets skilt viser vejen. Kør 200 m til Galleri Lillekobbel, Lillekobbel 10 på Kegnæs.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...