Padborg bliver tilsyneladende nærmeste sted at få en kviktest

22. januar 2021 COVID-19

Det lader til, at sønderborgenserne efter januar sandsynligvis skal til Padborg for at få taget en Corona-kviktest. Testcentret ved Sønderborg Lufthavn lukker med udgangen af januar, fordi testopgaven flyttes til et andet firma.

“Det er ny viden for mig, at der tilsyneladende ikke skal være et kviktestcenter i Sønderborg, men jeg vil gerne sige, at testcentre er noget, som aftales af staten, regionen og det firma, der skal stå for testene”, siger sundhedschef Michael Skriver.

Han fortæller, at kommunen øger test af ansatte i hjemmeplejen, hjemmesygeplejen og på plejecentrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og som noget nyt vil også løbende teste ansatte i daginstitutioner og på bosteder”, siger sundhedschefen.

På rådhuset sidder kommunaldirektør Tim Hansen og venter på at høre, om ikke der alligevel kommer et kviktestcenter i Sønderborg Kommune.

“Hvis ikke der gør det, så vil vi selvfølgelig reagere”, siger Tim Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...