Papirkunstværker fra quillingdesigner Hanne Olesen i Papirmuseet

26. november 2019 Kultur

Oplev den vidunderlige vinterstemning i udstillingen med de nye papirkunstværker fra quillingdesigner Hanne Olesen. Miniature landskaberne er skabt af rullede papirstrimler i en teknik, der hedder quilling.

Hun fortæller, at vinterens smukke natur og den hvide sne og frost er et smukt syn, som hun har forsøgt at fange vinterstemningen i små og store quillingophæng med vinterlandskaber.”

Kunsthåndværket kan man selv lære – alle teknikkerne er vist på trin for trin billeder i det nye instruktionshæfte “Quilling Landscapes Winter”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dette hæfte er der udfordringer til både øvede og begyndere.

“Lær at lave et juletog, grantræer med sne på, træhytte, de søde snemænd og en oplyst lille kirke som skaber en dejlig aftenstemning. Et dejligt vinterprojekt at gå i gang med i den mørke tid”, siger Hanne Olesen i en pressemeddelelse.

Karen-Marie Klip & Papir A/S har lavet en færdig blanding af de anvendte strimler, ligesom der produceres et sæt med både hæfte og materiale i. Hanne har anvendt special værktøjer fra Karen-Marie Klip som quillingkamme og ringforme som er produceret i Danmark.

Udstillingen kan ses på Papirmuseets By, Bomhusvej 3, Gråsten fra i dag og helt frem til den 1. februar.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk