Papirkunstværker fra quillingdesigner Hanne Olesen i Papirmuseet

26. november 2019 Kultur

Oplev den vidunderlige vinterstemning i udstillingen med de nye papirkunstværker fra quillingdesigner Hanne Olesen. Miniature landskaberne er skabt af rullede papirstrimler i en teknik, der hedder quilling.

Hun fortæller, at vinterens smukke natur og den hvide sne og frost er et smukt syn, som hun har forsøgt at fange vinterstemningen i små og store quillingophæng med vinterlandskaber.”

Kunsthåndværket kan man selv lære – alle teknikkerne er vist på trin for trin billeder i det nye instruktionshæfte “Quilling Landscapes Winter”. I dette hæfte er der udfordringer til både øvede og begyndere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lær at lave et juletog, grantræer med sne på, træhytte, de søde snemænd og en oplyst lille kirke som skaber en dejlig aftenstemning. Et dejligt vinterprojekt at gå i gang med i den mørke tid”, siger Hanne Olesen i en pressemeddelelse.

Karen-Marie Klip & Papir A/S har lavet en færdig blanding af de anvendte strimler, ligesom der produceres et sæt med både hæfte og materiale i. Hanne har anvendt special værktøjer fra Karen-Marie Klip som quillingkamme og ringforme som er produceret i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillingen kan ses på Papirmuseets By, Bomhusvej 3, Gråsten fra i dag og helt frem til den 1. februar.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Samfund

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...