Par blev viet på et billardbord i Nordborg

14. august 2021 Nordborg

Lørdag eftermiddag blev Melina Kaczmarek gift med Peter Nissen og stedet for vielsen var specielt – og det var det ikke alene for parret, men også for borgmester Erik Lauritzen, der smedede parret sammen.

“Jeg har viet brudepar mange forskellige steder, men det er første gang, jeg skal vie nogen på en café”, sagde Erik Lauritzen til bryllupsgæsterne på Café Friends, hvor brudeparret havde stillet sig på billardbordet. Han fortalte videre, at der faktisk er ret mange mennesker, som møder hianden på steder som Café Friends. Både kvinder og mænd i festlig stemning og også politikere og håndværkere, som skal have lavet nogle aftaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er her, I mødtes for ni år siden, hvor Peter Nissen kommer for at spille billard og Melina Kaczmarek stod bag baren. Når I har været sammen i ni år, så er jeres bryllup velovervejet”, sagde borgmesteren, som også stod oppe på billardbordet.

“Når I siger ja til hinanden, så siger jeg ikke, at det betyder, at I skal være sammen til døde skiller jer. Det siger man andre steder. Men jeg vil bede Jer huske på, at I skal være der for hinanden. Både når det går rigtigt godt og når det går mindre godt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter brudeparret havde sagt ja til hinanden, fik de at vide, at de er gift. Og ringene blev rakt op med en billardkø, så de kunne sætte dem på. Og så var de ellers klar til at smutte ud af døren, men blev stoppet af borgmesteren.

“Vielsen gælder altså ikke før I har skrevet under”, sagde han.

Og parret fik skrevet deres fornavne og det fælles efternavn, Kaczmarek Nissen, på papiret.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49