Par fra Als advarede om vand på Taulov-motorvej

29. december 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Vejdirektoratet var ligeglade med en anmeldelse af den sø af vand, der havde samlet sig på Taulovmotorvejen som konsekvens af weekendens voldsomme regnvejr.

Det var i hvert fald det indtryk, Line Risager Thuesens fik, da hun og hendes kæreste henvendte sig, efter at de selv var ved at køre galt på netop den strækning.trafik

Artiklen fortsætter under annoncen

Line Risager Thuesen og hendes kæreste var på vej fra København hjem på juleferie på Als. På motorvejen ved Taulov var det lige ved at gå galt.

Da parret ringede til politiet for at advare om de store mængder af vand på vejen, blev de stillet videre adskillige gange, inden de endte ved Vejdirektoratet.

“Her siger man bare: “Ja ja, der er jo meget vand”. Med sådan en lidt hånlig og irriteret stemme”, siger Line Risager Thuesen til DR Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi siger så, at vi bare synes, vi ville advare. “Ja, ja”, siger de bare. Og så er den samtale ligesom slut”, siger Line Risager Thuesen.

Hos Vejdirektoratet beklager områdechef Charlotte Vithen den oplevelse, parret fra Als har haft.

13. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Gå en tur på Kær og støt julemærkehjemmene

13. april 2024 Sønderborg

Lions Danmark har i årenes løb støttet Julemærkehjemmene med ca. 2,8 millioner kroner og nu inviterer klubberne i Sønderborg Kommune til, at du og alle andre kan møde op den 5. maj og gå 1000 meter, nyde naturen i godt selskab – måske med familien, nogle naboer, kolleger eller venner – og støtte Julemærkehjemmet Fjordmark. […]

Læs mere...