ParaDart-medaljer og ranglistepoint ved KGGOs stævne

22. maj 2022 Sport
Medaljevindere. Foto: Christiane
Medaljevindere. Foto: Christiane

Never Give Up er et af mange kendetegn, som KGGO Gråsten har og lige præcis det fik de brug for her i weekenden, hvor der var dartstævne i Ahlmannsparken. Der var seks tilmeldte – andre tilmeldte havde annulleret tilmeldingen. Men i KGGO aflyser de ikke et dartstævne.

Vi mødtes lørdag til årets første rigtige stævne efter Corona, og på grund af netop restriktioner blev der flyttet et ParaDart Verdensmesterskab lige præcis til ’vores’ weekend, men vi holdt fast og fik spillet et ParaDartstævne, skriver KGGO i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ganske vist endte det hele med seks tilmeldte spillere, men hvad gør det, når man har et spillemodus der kan tilrettes,så der stadig kan gives point til en rangliste og udleveres guld og sølvmedaljer til alle der deltog.

Det kan vi i ParaDart Danmark-regi, så efter gruppekampe – alle mod alle – fandt vi frem til de tre finalister i A-, B- og C rækken.

C-rækken blev afgjort i ren KGGO-kamp, hvor Karina Lyk tog guld foran Henning Callesen med sølv. Sandelig om ikke også B-rækken blev et internt opgør mellem Marianne Schmuck og Pierre Petersen- her trak Pierre det længste strå og vandt guldmedaljen med sølv til Marianne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som alle andre værter lod KGGO kampen om guld og sølv i A-rækken gæsterne om. Andre Eggebrecht fra Nortorf ved Rendsborg kæmpede dagen igennem mod Claus Bøgh Egholm fra Brøndby Dart og de to leverede også i finalen, hvor Andre Eggebrecht tog guldet foran Claus Bøgh Egholm, der tog sølvmedaljen.

Tak til Winmau og Søren Søgaard for nye skiver og tak til Lotte for at føre tavler, Heinz for at lede slagets gang og tak til alle der var med til at gøre dagen til det den blev.

Næste stævne er online med start den 13. juni og det næste ’rigtige’ stævne er Winmau Biler4alle Open den 3. september i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Fra venstre Henning Callesen, Marianne Schmuck, Andre Eggebrecht, Karina Schrøder, Claus Bøgh Egholm og forrest Pierre Petersen. 

Fotograf Christiane.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...