ParaDart: Pilene er kastet og vinderne fundet

5. september 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

Biler4Alle Open 2022 ParaDart i Ahlmannsparken i Gråsten er nu overstået, og vindere af A-, B- og C-medaljer er fundet. Der var tilmeldt ni spillere til stævnet forleden, hvor alle med et synligt eller usynligt handicap dystede om dagens medaljer, det blev igen en vældig hyggelig dag med deltagere fra Husum, Vejle, Vejen og Gråsten.

I de tre puljer blev der spillet 48 sæt, inden vi havde fundet spillerne til A-, B- og C-grupperne, skriver KGGO i en pressemeddelelse.

Efter en lille pause på 30 minutter, hvilket blev modtaget med stor begejstring, fordi det gav plads og tid til at udveksle erfaringer, fortælle historier m.m. En vigtigt ting så alt ikke drejer sig om kampe og point.

Nu var så kampene i gang om medaljer i de tre grupper. 42 sæt blev det til her, ja endda et ekstra et fordi spillerne i gruppe B lige måtte ud i en ’Sudden Dart’, fordi alle have vundet over hinanden med samme sæt tal.

Efter små fire timer plus det løse var dagens vindere fundet, ja der var faktisk ni vindere, fordi alle gik hjem med en medalje.

Tak til vores frivillige der gjorde dagen til endnu en af de gemytlige.

Vi ses igen til maj 2023, hvor vi måske har fundet en sponsor, så vi også – som andre – kan give en lille skilling for Guld, Sølv og Bronze.

Turneringen er planlagt og afviklet af Palle Petersen og Svend Schütt, begge fra KGGO og ParaDart Danmark.