Park by Mens Cut: Aflever din tomme shampo-flaske og få 20 kroners rabat på næste køb

23. januar 2020 Erhverv

Når du køber et hårprodukt fra Park hos Lena og Lars Krag Schmidt i Park by Mens Cut, så får du 20 kroner igen, når du kommer med den tomme emballage. Pengene kan du få i hånden eller som rabat på det næste køb.

“Det er en rigtig god ordning, der gavner miljøet, så jeg bliver glad, når vores kunder kommer med den tomme emballage”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT. Hun tilføjer, at hvis kunderne vil ha’ det, så sender salonen de 20 kroner videre til organisationen 4ocean i stedet for at udbetale dem eller give dem som rabat.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi udvider ordningen, så man får 20 kroner i rabat for sin tomme emballage – uanset hvilket mærke det er. Så kunderne kan spare 20 kroner, når de køber et Park-produkt og samtidig gøre noget godt for miljøet”

Klimatanker

Park-konceptet er dansk og kombinerer høj faglighed med miljøhensyn og kollegialt sammenhold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt andet kan personalet komme på kurser hver måned og på den måde blive ved med at lære nye teknikker og få inspiration.

”Bæredygtighed ligger os meget på sinde, og med Park Styling kan vi gøre ord til handling. Desuden kan vi mærke, at vi er blevet en del af et stærkt netværk med dygtige frisører rundt om i landet. Vi kan give hinanden sparring og gode råd uden at være i direkte konkurrence med hinanden og det gavner os alle sammen,” siger Lena Krag Schmidt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...