Park by Mens Cut giver tyve kroner retur når du kommer med din brugte Park-emballage

17. januar 2020 Erhverv

Når du køber et hårprodukt fra Park hos Lena og Lars Krag Schmidt i Park by Mens Cut, så får du 20 kroner igen, når du kommer med den tomme emballage. Pengene kan du få i hånden eller som rabat på det næste køb.

“Det er en rigtig god ordning, der gavner miljøet, så jeg bliver glad, når vores kunder kommer med den tomme emballage”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT. Hun tilføjer, at hvis kunderne vil ha’ det, så sender salonen de 20 kroner videre til organisationen 4ocean i stedet for at udbetale dem eller give dem som rabat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klimatanker

Park-konceptet er dansk og kombinerer høj faglighed med miljøhensyn og kollegialt sammenhold.

Blandt andet kan personalet komme på kurser hver måned og på den måde blive ved med at lære nye teknikker og få inspiration.

”Bæredygtighed ligger os meget på sinde, og med Park Styling kan vi gøre ord til handling. Desuden kan vi mærke, at vi er blevet en del af et stærkt netværk med dygtige frisører rundt om i landet. Vi kan give hinanden sparring og gode råd uden at være i direkte konkurrence med hinanden og det gavner os alle sammen,” siger Lena Krag Schmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...