Park by Mens Cuts Knæk Cancer-sponsorer er glade for at støtte

18. oktober 2019 Samfund

Når Lena Krag Schmidt åbner for langt over 100 gæster på onsdag, hvor hun har sin tredje Knæk Cancer-auktion, så kan hun glæde sig over, at hendes sponsorer er glade for at støtte hende og Knæk Cancer-auktionen.

“Det er en vigtig sag og også en sag, der berører rigtigt mange familier. Der skal nogle penge ind, så der kan forskes endnu mere og ad den vej reddes flere fra at dø”, siger Susanne Jacobsson fra Restaurant Værftet, der har givet et gavekort på smørrebrød til fire samt et med en julefrokst til fire og også et gavekort på fire gange wienerschnitzel.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er jo langt de fleste familier, der er – eller har været – berørt”, siger hun.

Mindmatter

Krestina Jeppesen fra Mindmatter er også kommet forbi Park by Mens Cut med et gavekort, der har en værdi på godt 2000 kroner.

Gavekortet dækker et foredrag, der handler om, at de fleste af os har i dag en travl hverdag, og det kan være vanskeligt at få hele tidskabalen til at gå op.

“På mit foredrag får deltagerne viden om, hvordan man kan søge et liv med overskud og balance og styre uden om stress. Hvad kan man selv gøre for at opnå et større mentalt overskud, blive bedre til at håndtere udfordringer, bevare overblikket og agere velovervejet selv i pressede situationer”, siger Mindmatter-ejer Krestina Jeppsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerne får viden, små individuelle øvelser samt diskussion i plenum.

Champagne-ophold

“Vi deltager gerne i Lena Krag Schmidts auktion fordi hun er en af de ildsjæle, der gør en stor forskel for både pårørende og syge i hverdagen. Hun viser med sit store engagement, at det nytter at stå sammen om at knække cancer. Tyrstrup Kro bidrager på auktionen med et gavekort på et Champagneophold for 2 personer til en samlet værdi af kr. 2890”, siger værtsparret fra Tyrstrup Kro.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rejsegavekort på 10.000 kroner

“Jeg vil så gerne bakke op om Lena krag Schmidts indsamling til ‘Knæk Cancer’, fordi det er medvirkende til at gøre en forskel i kampen mod kræft og dermed give håb til de danskere, som rammes af denne frygtelige sygdom”, siger Karsten Schøn, der har Seadane Travel og bidrager med et rejsegavekort på hele 10.000 kroner til aftenens lotteri.

På aftenen for Park by Mens Cuts aution kommer Hartmut Holtz-Söderberg  og spiller – og gæsterne kan samles om caféborde, der er pyntet af Frk. Fin. Huset Blom kommer med lækkert ‘fingermad’ og Destilleriet Als har gjort deres til, at man købe sig en billig gin og tonic for blot 20 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT vil de kommende dage præsentere flere sponsorer – og en samlet liste med alt det, der kan bydes på til auktionen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...