KV21: Partierne er gået i tænkeboks – forhandlinger starter nok fredag

17. november 2021 KV21

Ved pressemødet efter kommunalvalget sagde borgmester Erik Lauritzen, at alle partier skulle mødes i løbet af onsdagen for at forhandle om politiken, der skal favne en flertalsgruppe, hvor Enhedslisten, Slesvigsk Parti, Socialdemokratiet og partierne i det blå valgforbund er med.

“Vi har ikke aftalt det præcise mødetidspunkt, men jeg tror det bliver på fredag”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT og forklarer, hvorfor der ikke forhandle i dag, onsdag, som der blev sagt tidligt i morges.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg ved, at partierne i det blå valgforbund vil samles for at blive enige om, hvad det er, som de vil have med i en eventuel aftale og det samme vil Vi, Slesvigsk Parti og Enhedslisten gøre”.

Hvis ikke der bliver enighed om en politik, som alle byrådets partier kan nikke til, så bliver der lavet en flertalsgruppe, hvor Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti og Enhedslisten er sammen – og partierne i det blå valgforbund får fire år i opposition.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...