Partihopper: Selvfølgelig er Stephan Kleinschmidt i stand til at samle byrådet

8. november 2017 KV2017

Byrådskandidat Sven Jensen, Venstre, skriver:

Siden det kom frem, at Jørgen Mads Clausen støtter Stephan Kleinschmidts borgmesterkandidatur, er der blevet sået tvivl om Stephan Kleinschmidts evner til at samle byrådets største partier til gavn af hele Sønderborg Kommune.

Socialdemokraterne påpeger, at han ikke har evnen, fordi han ikke en gang kunne holde på hans byrådsgruppe i denne valgperiode pga. mit skifte til Venstre.

Jeg vil hermed slå fast, at mit skifte ikke har haft noget at gøre med Stephan Kleinschmidt eller Slesvigsk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har haft et godt samarbejde både med Stephan Kleinschmidt og Slesvigsk Parti, hvilket jeg flere gange har givet udtryk for.

Stephan Kleinschmidt er en ligeværdig bejler til posten som borgmester, men personligt fortrækker jeg Peter Hansen fra mit eget parti som borgmester – det er nok heller ikke en overraskelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...