Partihopper: Selvfølgelig er Stephan Kleinschmidt i stand til at samle byrådet

8. november 2017 KV2017

Byrådskandidat Sven Jensen, Venstre, skriver:

Siden det kom frem, at Jørgen Mads Clausen støtter Stephan Kleinschmidts borgmesterkandidatur, er der blevet sået tvivl om Stephan Kleinschmidts evner til at samle byrådets største partier til gavn af hele Sønderborg Kommune.

Socialdemokraterne påpeger, at han ikke har evnen, fordi han ikke en gang kunne holde på hans byrådsgruppe i denne valgperiode pga. mit skifte til Venstre.

Jeg vil hermed slå fast, at mit skifte ikke har haft noget at gøre med Stephan Kleinschmidt eller Slesvigsk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har haft et godt samarbejde både med Stephan Kleinschmidt og Slesvigsk Parti, hvilket jeg flere gange har givet udtryk for.

Stephan Kleinschmidt er en ligeværdig bejler til posten som borgmester, men personligt fortrækker jeg Peter Hansen fra mit eget parti som borgmester – det er nok heller ikke en overraskelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...