Partiløse Jan Rytkjær Callesen var vikar i Byrådet

26. oktober 2022 Politik

På onsdagens møde i Byrådet var der afbud fra Stefan Lydal, som er medlem hos Dansk Folkeparti.

“Derfor har vi indkaldt Jan Rytkjær Callesen som stedfortræder”, sagde borgmester Erik Lauritzen og bad Byrådet godkende tidligere byrådsmedlem Jan Rytkjær Callesen og iøvrigt også tidligere byrådsmedlem Jesper Kock, som var trådte ind for Jan Prokopek Jensen fra Socialdemokratiet.

Jan Rytkjær Callesen fik ikke stemmer nok til en plads i Byrådet ved det seneste kommunalvalg og han har siden meldt sig ud af partiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg forsøgte at komme med hos Inger Støjberg, men i dag er jeg partiløs og ved faktisk ikke, hvor jeg skal sætte mit kryds på tirsdag”, sagde Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

Når Jan Rytkjær Callesen kan være vikar i Byrådet efter, han har meldt sig ud af sit parti, så er forklaringen, at det skyldes de personlige stemmer, som han fik ved kommunalvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...