Pas på falske hjemmehjælpere

22. juli 2013 Uncategorized

Der er tilsyneladende falske ”hjemmeplejere” på færde i Sønderborg. Så vidt hjemmeplejen i Sønderborg er bekendt med, har der på det seneste været to tilfælde, nemlig på Rådmandsløkken og Borgmesterløkken.

 

– I den situation beder vi indtrængende vore ældre om at være ekstra opmærksomme. Hvis der kommer ukendte personer, som udgiver sig for at være fra kommunen, så skal vore borgere bede om identifikation, inden de lukker dem ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle medarbejdere i Sønderborg Kommunes hjemmepleje går med synligt ID-kort, og kan man ikke tydeligt se det, må man gerne bede om lov til at se nærmere på det. Tilsyneladende prøver nogle også at smutte med ind, når ældre låser sig ind, så der er også god grund til at se sig om, inden man låser sig ind, siger hjemmeplejechef i Sønderborg Kommune, Bente Larsen.

 

Alle ledere i hjemmeplejen har bedt medarbejderne være opmærksomme på problemstillingen, således at de kan tale med borgerne om, at de skal være på vagt over for falsk ”personale”, som forsøger at komme ind for at berige sig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk