Pas på falske hjemmehjælpere

22. juli 2013 Uncategorized

Der er tilsyneladende falske ”hjemmeplejere” på færde i Sønderborg. Så vidt hjemmeplejen i Sønderborg er bekendt med, har der på det seneste været to tilfælde, nemlig på Rådmandsløkken og Borgmesterløkken.

 

– I den situation beder vi indtrængende vore ældre om at være ekstra opmærksomme. Hvis der kommer ukendte personer, som udgiver sig for at være fra kommunen, så skal vore borgere bede om identifikation, inden de lukker dem ind. Alle medarbejdere i Sønderborg Kommunes hjemmepleje går med synligt ID-kort, og kan man ikke tydeligt se det, må man gerne bede om lov til at se nærmere på det. Tilsyneladende prøver nogle også at smutte med ind, når ældre låser sig ind, så der er også god grund til at se sig om, inden man låser sig ind, siger hjemmeplejechef i Sønderborg Kommune, Bente Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Alle ledere i hjemmeplejen har bedt medarbejderne være opmærksomme på problemstillingen, således at de kan tale med borgerne om, at de skal være på vagt over for falsk ”personale”, som forsøger at komme ind for at berige sig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...