Pas på – falske hjemmehjælpere på spil

23. januar 2016 112

Der er igen falske hjemmehjælpere på spil i Sønderborg. To gange har de forsøgt at komme ind hos borgere for at bygøre rent, og begge gange har de påstået at komme fra kommunens hjemmepleje. Heldigvis har borgerne været opmærksomme, og undladt at lukke dem ind. Derfor opfordrer Sønderborg Kommune ældre borgere til at være på vagt, når hjemmeplejen kommer på besøg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den bedste måde at undgå falske hjemmehjælpere på, er ved at sikre sig, at medarbejderne har ID-kort og bærer vores uniformer. Det er især vigtigt, hvis der kommer en ny hjemmehjælper, som man ikke kender. Alle vores medarbejdere kender problemet med de falske hjemmehjælpere, og er helt indforstået med denne ekstra sikkerhedsforanstaltning”, siger hjemmeplejechef Charlotte Gjørup.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...