Pas på pengene – falske mails fra NemId i omløb

14. april 2015 112

Der er igen falske NemId-mails i omløb og de kommer fra it-kriminelle, der prøver at få adgang til folks konti. Modtager du en mail, der giver sig ud for at komme fra NemId med nedenstående tekst, så slet den.

Kære Nem ID bruger,penge

Vi vil gerne starte med at ønske dig godt nytår, og vi håber, at alle dine ønsker går i opfyldelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desværre starter året ikke altid godt. Uheldigvis oplevede vi DDoS angreb sidste nat, og hele systemet gik ned i omkring 3 timer, som du måske bemærkede. Vi arbejdede så hurtigt, som vi kunne, for at ordne dette, og på nuværende tidspunkt kører alle systemer uden afbrydelser.

Men der var nogle konti, som blev kompromitteret, og din er en af dem. Vi beder dig derfor venligst om at klikke på linket forneden og indtaste dine NemID adgangsoplysninger og uploade et billede af NEM-ID nøglekort (alle koder skal være synlige) for at gendanne adgang til din konto.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ikke gør dette, vil vi blokere din konto og du vil skulle vente 3 til 4 uger på, at vi sender dig en ny nøglekort.

Med venlige hilsner,
Una Frimandt,
NemID

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...