Patienter er godt tilfredse med akutmodtagelser og -klinikker

8. januar 2019 REGIONALT

Der er ingen mennesker, der ønsker at komme på akutklinik eller akutmodtagelsen, fordi det ofte betyder, at man er kommet galt afsted. Men når nu uheldet er ude, så er de syddanske patienter rigtig godt tilfredse med den behandling, de får.

Det viser en ny landsdækkende undersøgelse af patienttilfredsheden på akutmodtagelser og akutklinikker. Faktisk viser undersøgelsen, at Region Syddanmark har landets mest tilfredse patienter i akutmodtagelserne. Patienterne i akutklinikkerne er de næstmest tilfredse patienter i landet sammenlignet med de øvrige regioner, skriver Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom den overordnede tilfredshed er høj, så er der også plads til forbedringer, blandt andet i forhold til information om ventetider. Her klarer Region Syddanmark sig bedre end landsgennemsnittet, men der er stadig over 40 procent af patienterne, der ikke mener, at de informeres godt nok om udviklingen i ventetiden fra ankomst til undersøgelse.

Undersøgelsen er foregået ved, at 4.801 syddanskere, der har været i behandling på en akutmodtagelse eller akutklinik i perioden fra 24. august til 13. september 2018, efterfølgende fik et spørgeskema.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spørgeskemaet er sendt til deres digitale postkasser eller som brev, hvis de er fritaget for digital post.

2.219 besvarede undersøgelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Døren åbnes og Energistyrelsen går videre med Lillebælt Syd Vindmøllepark

20. marts 2023 Erhverv

Så kom den gode nyhed: Energistyrelsen genoptager sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Vindmøllepark. “Jeg er rigtig glad for, at fornuften har sejret, så sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Havvindmøllepark kan fortsætte. Det har været en helt uforståelig pause i en i forvejen lang proces, men nu kan vi endelig komme videre, og jeg håber at projektet senere […]

Læs mere...