Patina skal på scenen i Mejeriet

18. november 2020 Kultur

Patinas kerne er tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar. Du kan møde dem i Mejeriet den 26. november klokken 20.

”Når man er til koncert til os, så er man med til at skabe rummet. Vi tør være der, skrælle alle lag af, og vi håber, at folk tør være der sammen med os”, siger musikerne i en pressemeddelelse fra Mejeriet og de supplerer:

”Vi vil gerne være et band, som giver folk modet til at slippe sig selv fri”.

”Vi har svagheder og styrker, og vi er ikke bange for at anerkende, at der er noget, vi ikke er gode til. PATINA er større end hvert vores ego. Vi er klar til at stille os selv til side, men også til at træde i karakter, når vi har noget at byde ind med”, forklarer de.

Det er tydeligt i nummeret ’Flammer Rammer’, hvor alle tre frontmænd synger. Samtidig er det en sang, der illustrerer bandets lyriske lag.

Patinas tekster kredser om almenmenneskelige hverdagsfortællinger. Men stillet helt op på knivsæggen. Der hvor skrøbeligheden dirrer, angsten raser eller kærlighed slår sin første sprække.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Samfund, Sønderborg

Sønderborg er klar til at tage imod flere ukrainere

30. november 2022 Samfund

Den infrastruktur, der skal sikre el, vand og varme i Ukraine, er ødelagt af russerne og der er kommet meldinger om, at endnu flere ukrainere vil forlade hjemlandet fra nu af, fordi vinteren sætter ind – og det betyder, at der er mulighed for, at Danmark og dermed også Sønderborg skal tage imod flere ukrainske […]

Læs mere...