Patina skal på scenen i Mejeriet

18. november 2020 Kultur

Patinas kerne er tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar. Du kan møde dem i Mejeriet den 26. november klokken 20.

”Når man er til koncert til os, så er man med til at skabe rummet. Vi tør være der, skrælle alle lag af, og vi håber, at folk tør være der sammen med os”, siger musikerne i en pressemeddelelse fra Mejeriet og de supplerer:

”Vi vil gerne være et band, som giver folk modet til at slippe sig selv fri”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har svagheder og styrker, og vi er ikke bange for at anerkende, at der er noget, vi ikke er gode til. PATINA er større end hvert vores ego. Vi er klar til at stille os selv til side, men også til at træde i karakter, når vi har noget at byde ind med”, forklarer de.

Det er tydeligt i nummeret ’Flammer Rammer’, hvor alle tre frontmænd synger. Samtidig er det en sang, der illustrerer bandets lyriske lag.

Patinas tekster kredser om almenmenneskelige hverdagsfortællinger. Men stillet helt op på knivsæggen. Der hvor skrøbeligheden dirrer, angsten raser eller kærlighed slår sin første sprække.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk