Paul Becker fortæller om sine oplevelser som lydbogsoplæser

29. februar 2020 Kultur

Litteratur er i stigende grad noget, vi finder på en tablet eller en smartphone. Hvad end det er gennem ørerne eller med øjnene, læser vi digitalt som aldrig før, og alt tyder på, at tendensen kun vil blive større i de kommende år.

På biblioteket i Sønderborg kan du torsdag klokken klokken 16 møde en af Danmarks mest populære lydbogsindlæser Paul Becker, som vil fortælle om nogle af de mange oplevelser og erfaringer, han har gjort sig i løbet af karrieren.

Paul Becker har omkring 700 titler på CV’et og i 2011 fik han Lydbogsprisen for sin indlæsningen af “Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt” af Jonas Jonasson, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Paul Becker vil komme ind på, hvordan han samarbejder og sparrer med forfattere og oversættere undervejs, og hvor lang tid det faktisk tager at indlæse en roman.

Derbliver læst op fra et litterært værk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Kultur, Nordborg

Elstrup-Elstrupskov er Årets Landsby i Sønderborg Kommune.  

17. maj 2022 Kultur

Julearrangement, affaldsindsamling, multifest og opsætning af en ny badebro. Det var nogle af de aktiviteter, der gav fællesskab og livskvalitet i Elstrup-Elstrupskov i 2021. En enig dommerkomité har derfor valgt at pege på Elstrup-Elstrupskov som Årets Landsby i Sønderborg Kommune. Når Sønderborg Kommune kårer Årets Landsby, kigger dommerkomiteen på, om landsbyen tør tænke nyt, tør […]

Læs mere...