Paul Harrison Band giver koncert

Paul Harrison Band. Pressefoto
Paul Harrison Band. Pressefoto
18. maj 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er frokostjazz søndag den 26. maj på Hotel Sønderborg Strand og koncerten byder på musik af et succesfuld internationalt band med engelske Paul Harrison i spidsen. Harrison er garant for høj kvalitet, med et professionelt og tæt sammenspillet, udadvendt og humoristisk team af tre engelske og to danske musikere.

Denne gang har han igen sin landsmand og nære  ven, den virtuose banjospiller Sean Moyses, med på holdet, skriver jazzforeningen.

Repertoiret favner bredt, og udover bandets kendte numre, samt paletten af traditionelle

Artiklen fortsætter under annoncen

klassikere, kommer der hele tiden fornyelser til. Med velkendt dynamik bydes der på alt fra fyrige numre til smukke ballader, sikkert leveret i stramme arrangementer, og i alle rytmiske stilarter.

Traditionen tro arrangeres frokostjazz af New Orleans Jazz Sønderborg, som er én af de største private foreninger af sin slags. Billetter kan købes på hjemmesiden.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...