Paul Loichtl fik fornyet energi og styrke med Body Invest

10. oktober 2018 Samfund

Paul Loichtl, der er ny forpagter i Torvehallen i Sønderborg, har brug for masser af både styrke og energi. Og det henter han hos Body Invest i Sønderborg, hvor Hanne Olsen guider ham frem til de mål, som han har sat sig.

“Jeg har haft en tid med lidt sygdom og følte mig slap. Havde også ondt i lænden og skulderen.

”Der var heller ingen energi”, siger Paul Loichtl til SønderborgNYT.

Han og Hanne Olsen mødte hinanden på et af møderne i BNI, hvor Paul Loichtl havde hørt Hanne Olsen fortælle om sit firma, Body Invest og blev straks inspireret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg stod for at skulle flytte familien til Sønderborg og så skulle jeg jo overtage Torvehallen. Så jeg bestemte mig for, jeg ville gøre noget for mig selv, inden de store forandringer begyndte”, siger Paul Loichtl.

Han fortæller, at han tidligere har trænet sådan lidt ustabilt. Ikke noget der gav bonus ”men så gjorde jeg da lidt” smiler Paul Loichtl.

Træner efter en plan

Paul Loichtl har ikke fortrudt, han mødte op hos Body Invest.

“Og det er sikkert fordi den mentale indstilling var med og i dag er det sådan, at hvis jeg springer en træning over, så kan jeg mærke at mangler den”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Paul Loichtl træner efter en specifik plan.

“Det er godt for både ryg og skulder – og så har jeg smidt fem kilo og fået flere muskler”, siger han. Hustruen og børnene har også bemærket det.

“Og jeg kan mærke i kroppen, at jeg træner. Og heldigvis er det afvekslende, hvad og hvordan jeg gør det og det holder motivationen i top”, siger Paul Loichtl.

Afveksling er vigtig

“Det er vigtigt, der er afvekslende træning, fordi kroppen hurtigt vænner sig til øvelserne, hvis det er de samme, der gentages igen og igen”, siger Hanne Olsen. Ændringerne skaber resultater både i forhold til styrke og muskelmasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun og Paul Loichtl havde en samtale om, hvilke mål han havde, inden opstarten hos Body Invest. På hans ønskeseddel stod også, han gerne ville blive en god chef i Torvehallen.

“Og så handler det jo om først at blive en god chef i sit eget liv, om at sætte sig selv øverst”, siger Hanne Olsen. Hvis du ikke er en god chef i dit eget liv, så bliver du heller ikke en god chef for andre.

Paul Loichtl har bemærket, at han er blevet stærkere. Både fysisk som mentalt.

“Så det er, som jeg sagde. Jeg har ikke fortrudt, at jeg begyndte i et forløb hos Body Invest”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om Body Invest HER

 

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk