Pauline var på scenen i Mejeriet

12. november 2022 Kultur

Pauline er på vej rundt i landet med sine fængende sange og giver koncerter i efteråret – og lørdag aften stod hun på scenen i Mejeriet

Nogle gange kommer der en musiker ind ad døren, som slår benene og øregangen væk under én og rammer direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan er det med Pauline, der med sine personlige og poetiske dansksprogede sange sætter musikalske ord på egne tanker og følelser omkring verden og sig selv, skriver anmelderne.

Mejeriet er stedet for de unge, men lørdag aften var de ikke alene – der var også mere modne koncertgængere, som også ville opleve sangeren og hendes band.

Pauline udgav i april sin debutsingle, Ny Og Næ, en sang bygget på dansk lyrik og kærlige strøg af nostalgi, men med et moderne tvist af indiepop.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2022 Samfund, Sønderborg

Virksomheder skal have styr på affaldssorteringen inden året slutter

2. december 2022 Samfund

Senest den 31. december skal alle affaldsproducerende virksomheder sortere deres husholdningslignende affald i de 10 kategorier, vi kender fra vores private husholdning. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse. Det skal ske i følge Miljøstyrelsens affaldsbekendtgørelse, der trådte i kraft i december sidste år, og hvor kravet om den udvidede sortering skal indfries fra årsskiftet. […]

Læs mere...