Pauline var på scenen i Mejeriet

12. november 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pauline er på vej rundt i landet med sine fængende sange og giver koncerter i efteråret – og lørdag aften stod hun på scenen i Mejeriet

Nogle gange kommer der en musiker ind ad døren, som slår benene og øregangen væk under én og rammer direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan er det med Pauline, der med sine personlige og poetiske dansksprogede sange sætter musikalske ord på egne tanker og følelser omkring verden og sig selv, skriver anmelderne.

Mejeriet er stedet for de unge, men lørdag aften var de ikke alene – der var også mere modne koncertgængere, som også ville opleve sangeren og hendes band.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pauline udgav i april sin debutsingle, Ny Og Næ, en sang bygget på dansk lyrik og kærlige strøg af nostalgi, men med et moderne tvist af indiepop.

Du kan SE BILLEDER HER.

19. juli 2024 Samfund, Sønderborg

DSB-grunden – lige nu er den et trist syn

19. juli 2024 Samfund

I april godkendte Byrådet, at DSB-grunden blev sat til salg, så der kan blive bygget studieboliger på området. ”Lige nu er det et lidt trist område, så det er godt, der er et projekt og det spiller fint ind i Mejeriet og Sønderborghus”, sagde borgmester Erik Lauritzen tilbage i april. Forleden så Bo Bach på […]

Læs mere...