Pedalartister boltrede sig på småvejene

6. august 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag formiddag skød borgmester Erik Lauritzen fart i Alssundløbet, da 212 ryttere var kommet gennem prologen fra Kontor Syd til 2-øren og løbet kunne gives frit.

Og så gik det ellers derud på forskellige ruter, så enhver af de cykleglade fik den udfordring, som var dagens ønskede mål. Nogle kører i håbet om at komme først af alle, andre satser blot på en bedre tid end sidste år – og så er der dem, der har sat en etape som en udfordring, der bare skal klares.

Og det er det gode ved motionscykleløb. Hver rytter sætter sit eget mål – og succes for Cyklemotion Sønderborg, der er arrangør, det er, at de allesammen kommer helskindede hjem igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“212 motionister til Alssundløbet er fint, når vi tænker på de seneste dages vejr og 18 cyklister på Sønderborgturen er også ok”, siger Tina Johannsen, formand for Cyklemotion Sønderborg.

Inden prologen sagde borgmester Erik Lauritzen:

“Nu har vi igen et arrangement, der bæres af frivillige og det er rigtigt flot. Ude på ruten vil I nok bemærke, der er nogle af de mange af de mindre veje, der ikke er helt, som de bør være. Men det er noget, vi arbejder på”, sagde Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dræbersnegl sprang tilsyneladende på racercykel, der var i fart.

Kontor Syd havde sørget for en Corvette, der kunne følge rytterne gennem byen – og også for at flok følgebiler, så der kunne gives en hånd og frisk luft til ryttere, der punkterede undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trygheden sikrede Marshalls på motorcykler.

En enkelt rytter gav den for meget gas et stykke af vejen og fik kramper i låret. Han blev fragtet i mål af en følgebil.

En cykel blev angrebet af en dræbersnegl, men rytteren redded sit køretøj med et let tråd på kræet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...