Peekline er klar til at hjælpe dig af med skadedyr

3. maj 2016 Erhverv

Peekline Skadedyrsbekæmpelse er et nyt lokalt firma, der har over 10 års erfaring med alle former for skadedyr. Erfaringer, der blandt andet er hentet fra ansættelse hos Rentokil.Myrer

Trenden går mod mere lokal handel og opbakning i nærområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Vi har i vores tidligere arbejde ofte oplevet, at folk følte sig lidt klemt og samlebåndsbehandlet af de store firmaer og her er det så, at vi byder ind med lokal beliggenhed og god sønderjysk nærhed, skriver Peekline i en pressemeddelelse.

Nogle gange er folk bekymret for, om bekæmpelsen kan være til fare for deres børn el. husdyr, men det er helt ubegrundet. Bekæmpelsen foregår sikkert og trygt, for både mennesker og husdyr og vi bruger kun midler der er godkendt af Naturstyrelsen og Miljøministeriet.

Lave priser og hurtig udrykning.

Peekline har ingen store biler eller andre ekstra udgifter, derfor er  priserne lave. Og vores beliggenhed midt i det sønderjyske gør, at vi har hurtig “udrykning”.


Mange mennesker har stadig den opfattelse, at det er pinligt, hvis de f.eks. har fået lopper el væggelus.

Det er en gammel skrøne, at det har med manglende renlighed at gøre.

Specielt væggelus er nogle bæster, vi slæber med hjem i kufferten, når vi har været på vores skønne rejser til udlandet.

De er for menigmand, praktisk talt umulig at komme til livs og da de formere sig hurtigt, er det ekstremt vigtigt med en professionel behandling.

 

 

Læs mere på firmaets hjemmeside peekline.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk