Penge fra Christiansborg til Sønderborg Lufthavn

31. august 2021 Erhverv

Sønderborg Lufthavn får penge til at hæve security-niveauet og give bedre flow for passagererne

Med i alt 3,9 millioner kroner fra investeringspuljen til mindre regionale flyvepladser er der udsigt til bedre forhold for tre jyske lufthavne.

Pengene går til forbedringer, der kan give et højere security-niveau og den bedst mulige passageroplevelse i lufthavnene i Sønderborg, Esbjerg og Midtjylland.

”Luftfarten og ikke mindst de små lufthavne har i den grad haft et hårdt år. Nu er passagererne ved at komme tilbage og derfor er jeg også glad for, at vi kan være med til at støtte en fremtidig god og sikker trafik fra lufthavnene i Sønderborg, Esbjerg og Midtjylland”, siger transportminister Benny Engelbrecht i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...