Penge på vej til Alssunds Forsikrings kunder

9. september 2016 Sundeved
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Et år efter stiftelsen af det nye, sønderborgensiske forsikringsalternativ Alssund , kan kunderne nu se frem til at få overskudsdeling på alle deres private forsikringer, når året er omme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forsikringsgruppen Alssund er en del af GF Grænsen og har kontor på Kærvej i Sønderborg.

”Vi tør godt love, at alle vores lokale private forsikringskunder i Alssund-området vil kunne mærke den gode udvikling på pengepungen”, siger formand for GF Grænsen, Svend Erik Danielsen, på baggrund af GF Forsikrings halvårsrapport, der netop er offentliggjort.alssund

Forsikringsgruppen Alsund er en del af GF Forsikring, hvor udviklingen i de første måneder af 2016 har været så positiv over hele linjen, at også Forsikringsgruppen Alssund allerede nu tør melde klart ud om forventningerne til årets overskudsdeling:

”Vi har sat flere penge af til skader, end der har været behov for her i årets første måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både på bilforsikringer og på de andre forsikringer har der været fornuftige skadeforløb, og det vil alle kunder kunne mærke, fordi vi netop har udvidet overskudsdelingen til alle private forsikringer”, siger Svend Erik Danielsen i en pressemeddelelse.

Hvor stor overskudsdelingen konkret bliver i kroner og ører for den enkelte forsikringstager på Als og i Sundeved er det for tidligt at sige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det afhænger af, hvor store skadeudgifterne bliver i de kommende måneder.

Peter Hansen, som er en af initiativtagerne til at etablere Forsikringsgruppen Alsund siger til SønderborgNYT: “Vi er utrolig glade for den gode udvikling der har været.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den store opbakning har været god at opleve og at der nu kviteres med penge retur til kunderne er bare fantastisk”.

Kunderne ejer butikken

”Vi er ejet af kunderne. Så vores mål er ikke at tjene mange penge, men at forsikringsforretningen løber rundt, og at vi samtidig kan sætte det nødvendige til side, så vi kan udvikle os og sikre en sund forretning til gavn for kunderne”, siger Svend Erik Danielsen.

Resultatet af forsikringsvirksomheden i GF i første halvår af 2016 viser på landsplan et overskud på 99,9 millioner kroner mod 62,3 millioner i samme periode i fjor.

Forskellen skyldes både afløbsgevinster, og at vejrguderne indtil videre har sørget for mildt forsikringsvejr.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...