Penge på vej til Alssunds Forsikrings kunder

9. september 2016 Sundeved

Et år efter stiftelsen af det nye, sønderborgensiske forsikringsalternativ Alssund , kan kunderne nu se frem til at få overskudsdeling på alle deres private forsikringer, når året er omme. Forsikringsgruppen Alssund er en del af GF Grænsen og har kontor på Kærvej i Sønderborg.

”Vi tør godt love, at alle vores lokale private forsikringskunder i Alssund-området vil kunne mærke den gode udvikling på pengepungen”, siger formand for GF Grænsen, Svend Erik Danielsen, på baggrund af GF Forsikrings halvårsrapport, der netop er offentliggjort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forsikringsgruppen Alsund er en del af GF Forsikring, hvor udviklingen i de første måneder af 2016 har været så positiv over hele linjen, at også Forsikringsgruppen Alssund allerede nu tør melde klart ud om forventningerne til årets overskudsdeling:

”Vi har sat flere penge af til skader, end der har været behov for her i årets første måneder. Både på bilforsikringer og på de andre forsikringer har der været fornuftige skadeforløb, og det vil alle kunder kunne mærke, fordi vi netop har udvidet overskudsdelingen til alle private forsikringer”, siger Svend Erik Danielsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor stor overskudsdelingen konkret bliver i kroner og ører for den enkelte forsikringstager på Als og i Sundeved er det for tidligt at sige. Det afhænger af, hvor store skadeudgifterne bliver i de kommende måneder.

Peter Hansen, som er en af initiativtagerne til at etablere Forsikringsgruppen Alsund siger til SønderborgNYT: “Vi er utrolig glade for den gode udvikling der har været. Den store opbakning har været god at opleve og at der nu kviteres med penge retur til kunderne er bare fantastisk”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunderne ejer butikken

”Vi er ejet af kunderne. Så vores mål er ikke at tjene mange penge, men at forsikringsforretningen løber rundt, og at vi samtidig kan sætte det nødvendige til side, så vi kan udvikle os og sikre en sund forretning til gavn for kunderne”, siger Svend Erik Danielsen.

Resultatet af forsikringsvirksomheden i GF i første halvår af 2016 viser på landsplan et overskud på 99,9 millioner kroner mod 62,3 millioner i samme periode i fjor.

Forskellen skyldes både afløbsgevinster, og at vejrguderne indtil videre har sørget for mildt forsikringsvejr.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk